Våra historieartiklar är baserad på boken 10Mila-minnen. Här kommer en komplement:


 

Information om återbetalning av avgifter

Nu är det klart hur återbetalningen av avgifterna för den inställda Tiomilatävlingen i Upplands-Bro i maj kommer att gå till.

Läs mer HÄR

Farum Tisvilde OK kommer till Idre Fjäll i höst

På den danska nationaldagen denna den 5 juni så konstaterar vi att anmälningarna fortsätter att ticka in, inga mängder än men desto intressantare klubbar, bland annat från Danmark.

Läs mer: Farum Tisvilde OK kommer till Idre Fjäll i höst

Sommardagar på Idre Fjäll

Just nu pågår det sista av kartritningen inför 10MILA 2020 Idre Fjäll. Kenneth Kaisajuntti och Per Forsberg ska producera ytterligare 4 km2 för att göra hela det avlysta området för 10MILA 2020 komplett. Förutsättningarna är de allra bästa med fantastiska sommardagar och intressanta terrängområden.

Läs mer: Sommardagar på Idre Fjäll

Vatten - au naturel

I skogarna runt Idre Fjäll finns en fantastisk terräng, både snabblöpta tallskogar men också lite tätare granskogar, dessutom så finns det en hel del bäckar som rinner nedför sluttningarna. Speciellt i dessa tider med en snösmältning som alltjämt pågår.

Läs mer: Vatten - au naturel

Första anmälda lag - Kuzmolovo

Det gick inte många timmar innan det första laget anmälde sig till 10MILA 2020 Idre Fjäll. Det första laget att anmäla sig blev Kuzmolovo från Ryssland. En klubb som blev 57:a i 10MILA 2018 i Nynäshamn. 

Första laget anmält men inte det sista.

Anmälda 2020

Anmälningslistan