Inget Tiomila i år – ”Riktigt tungt beslut”

Sedan Tiomila i Upplands-Bro i maj ställdes in på grund av coronapandemin har målet varit ett arrangemang på Idre Fjäll i slutet av september. Nu blåses även de planerna av.

Read more: Inget Tiomila i år – ”Riktigt tungt beslut”

Information om återbetalning av avgifter

Nu är det klart hur återbetalningen av avgifterna för den inställda Tiomilatävlingen i Upplands-Bro i maj kommer att gå till.

Läs mer HÄR

Tiomila i fjällmiljö?

Efter att 10MILA 2020 i Upplands-Bro, som skulle avgjorts i början av maj, blev inställt och det visade sig att det inte skulle vara möjligt att arrangera på samma plats senare i år har andra tänkbara upplägg undersökts. Just nu pågår ett arbete för en Tiomilabudkavle 26-27 september på Idre Fjäll.

Read more: Tiomila i fjällmiljö?

Tiomila Upplands-Bro kan behålla del av anmälningsavgiften

Vårens inställda Tiomila innebär ett stort ekonomiskt bakslag och ansökan görs om krisstöd via Riksidrottsförbundet. Om Tiomila inte får önskat stöd har Svenska Orienteringsförbundets styrelse nu beslutat att Tiomilaföreningen beviljas dispens att behålla en del av anmälningsavgifterna.

Read more: Tiomila Upplands-Bro kan behålla del av anmälningsavgiften

Beslut om Tiomilas anmälningsavgifter inom kort

Sedan 10MILA 2020 i Upplands-Bro ställdes in finns framför allt två saker som många undrar: Vad händer med inbetalda anmälningsavgifter och när kommer mer info om en eventuell Tiomilabudkavle till hösten? Här redogör vi för senaste nytt.

Read more: Beslut om Tiomilas anmälningsavgifter inom kort

Entries 2021

Total Entries12
Damkavlen4
Tiomilakavlen5
Ungdomskavlen3
Sweden7
Denmark3
Finland2